Anderstorps Transportband

 

Vi producerar och levererar trådtransportband åt kunder över hela Europa. I nära samarbete med våra kunder utvecklar vi lösningar som optimerar era produktionsprocesser.

Mer om transportband

Branscher vi levererar till

Trådtransportband har väl definierade användningsområden och de branscher vi levererar till idag har vi arbetat med i många år. Vi levererar till en mängd olika företag och våra transportband levereras till hela Europa. 

 

Livsmedelsindustri

Vi har arbetat nära kunder i livsmedelsindustrin ända sedan starten och vet vilka olika typer av atmosfärer som transportörerna måste klara av. Vi kan leverera rätt utifrån hur produktionen skall byggas upp och ytoptimeras.

Härdning

Vi har kunder med härdugnar som arbetar i över 1000 grader. Vid den här typen av produktion som härdning innebär så är trådnätband det enda möjliga alternativet. Vi tillverkar ett band till ert specifika behov.


Industritvätt

Vid konstruktionen av produktionslinjer för industritvätt är trådnätband optimalt som transportör. Vi kan ge er rätt typ med rätt genomsläpplighet beroende på produkt och atmosfär. 


 

Kontakta oss

Kan vi hjälpa er? Kontakta oss gärna använd formuläret för att skicka in er förfrågan så hör vi av oss.

Tel: +46 371-182 05 | Mail: order@abltrad.se
Adress: Hantverkargatan 50, 334 31 Anderstorp


Kontakta oss

0371-58 81 90

Hantverkargatan 50,
334 31 Anderstorp